beleggen in goud

Goud kopen - SALE

De SALE is alleen open als er voorraad is. Accounthouders ontvangen een mail als er meer dan 500 gram goud in de SALE beschikbaar is.

Profiteer nu van de scherpste prijs in Europa!

De premie bedraagt €0,20 per gram

Gram
Euro
U dient een account te hebben om een order kunnen plaatsen. Klik hier voor het openen van een account.

Goud kopen in de SALE bij Doijer & Kalff

Doijer & Kalff koopt en verkoopt goudbaren voor klanten uit Europa. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod, kopen wij posities bij. Als het aanbod groter is dan de vraag, hebben we een voorraad goudbaren over.

Deze voorraad wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven de spotprijs in de SALE. Daarnaast kopen wij regelmatig goudbaren met een korting bij onze leveranciers. Ook deze vorm van aanbod komt in de SALE.

Als er geen voorraad beschikbaar is in de SALE dan kunt u altijd goud kopen tegen het reguliere tarief.

Gratis account aanmaken

Waarom goud kopen bij Doijer & Kalff?

– Uitstekend rendement (sinds 2002 ruim 9% gemiddeld per jaar)
– Goud behoudt koopkracht en beschermt tegen inflatie
– Waarde van goud wordt steeds groter doordat goudwinning steeds moeilijker wordt
– Aankoop €4,90 per 10 gram boven de spotprijs
– Terugkoop 1% onder spot bij Doijer & Kalff
– Beveiligde opslag tegen 0,15% per kwartaal bij Doijer & Kalff, vanaf €14,95 per kwartaal

Perfect alternatief voor sparen

Momenteel is de spaarrente vrijwel nihil. Het veelgehoorde nadeel van investeren in goud, namelijk dat het geen rente oplevert, is nu dus verdwenen.

De koers van goud is sinds 2004 ruim 10% gemiddeld per jaar gestegen. Goud levert dus veel meer op dan spaargeld op de bank.

Koopkrachtbehoud bij inflatie

Per jaar verlies je ongeveer 2 tot 3% koopkracht als gevolg van inflatie. Papieren geld inflateert; met goud behoudt u uw koopkracht. De koopkracht van de gulden, de euro en de dollar is de laatste 100 jaar met 98% afgenomen.

Dat verklaart de prijsstijging van goederen: we hebben steeds meer geld nodig om dezelfde waarde op tafel te kunnen leggen.

Sterk staan ten tijde van crisis

De financiële crisis van 2008 zorgde ervoor dat alles in waarde daalde: aandelen, obligaties, huizen … Maar goud steeg. Vroeg of laat zal de crisis weer toeslaan. Investeren in goud is een goede manier om hierop voorbereid te zijn.

Het is niet voor niets dat centrale banken veel goud bezitten: als de dollar of euro minder waard wordt, stijgt de goudprijs.

Rendement van een belegging in fysiek goud

Investeren in goud heeft de laatste jaren een uitstekend rendement opgeleverd. Sinds 2002 is een belegging in goud in euro’s met 9% gemiddeld per jaar gestegen. Daarmee is goud een van de best presterende assets.

Onderstaand vindt u het rendement van beleggen in fysiek goud sinds 2012 in euro’s tot en met 27 augustus 2021:

 

Goud Rendement

Goud kopen - Sale

Goud kopen bij Doijer & Kalff is gemakkelijk, veilig en scherp in prijs. We bieden u de combinatie van fysiek goud in combinatie met het gemak van een online account.

Een groot voordeel van goudbaren als beleggingsobject is dat ze btw vrijgesteld zijn. De premie op een goudbaar is veel lager dan op een gouden munt. Wilt u beleggen in goud, dan is de keuze voor goudbaren kopen dus een slimme keuze die uw rendement te allen tijde het grootst maakt.

Hoe het werkt
Reviews

Wat vinden onze klanten

Rajesh 41 jaar
stars 8/10

“Ideaal platform om goud en zilver mee te beleggen.”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk.

Lisanne 28 jaar
stars 9/10

“De service van Doijer & Kalff is echt geweldig. Niks meer aan doen!”

Goud kopen gaat heel gemakkelijk. Door een artikel in Effect van de VEB werd ik geattendeerd op het kopen van goud bij Doijer & Kalff. Het is voor het eerst dat ik beleg in goud, maar dat gaat boven verwachting heel erg gemakkelijk. Door het kopen in de “sale” bestaat ook de mogelijkheid om de aankoopkosten te beperken. Snel na aankoop krijg je een orderontvangst, vrijwel direct daarna is de aankoop opgenomen in je account. Door zijn eenvoud is de website zeer overzichtelijk.

Don 64 jaar
stars 8/10

“Geweldige service, fijne mensen en een heel goed aanbod.”

Eerste aankoop in zilver gedaan in de SALE.. Simpeler dan dit kan t niet worden. Website is super duidelijk. echt een ABC-tje

Goud kopen met een account van Doijer & Kalff

Wij bieden u de mogelijkheid om op veilige wijze en tegen een zeer scherpe prijs fysiek goud te kopen. Met het account combineren we het traditionele van fysiek goud veilig in de kluis met het gemak van het online account.

Goedkoop goud kopen

U kunt u bij ons terecht voor de meest scherp geprijsde vorm van beleggingsgoud. Met het account koopt en verkoopt u goudbaren al vanaf 10 gram of in veelvouden van hiervan. Onze premie is €4,90 per 10 gram.

Deze premie rekenen voor de productie van de goudbaar en het transport ervan. Wij bieden hiermee de scherpste prijzen in de markt!

Snel en veilig

Het aanmaken van het account is zo gebeurt. Kies altijd voor beveiligde en verzekerde opslag in combinatie met terugkoopgarantie. Het over straat gaan met goud is zeer risicovol. Daarnaast is het zelf opslaan van goud niet te verzekeren. U wilt toch met een gerust hart op vakantie?

Met onze terugkoopgarantie weet u welke prijs u bij verkoop ontvangt en u kunt verkopen wanneer u wilt. Wanneer u het zelf opslaat is dit niet het geval.

Goud SALE

Wanneer er meer klanten verkopen dan kopen dan hebben we voorraad over. Het goud wordt aan onze accounthouders aangeboden net boven spotprijs in de SALE!

Accounthouders ontvangen automatisch een e-mail wanneer er meer dan 500 gram goud in de SALE is toegevoegd.

Kortom: als accounthouder krijgt u toegang tot de beste prijs in de markt!

Ontdek onze sale!

Onze accounthouders ontvangen gemiddeld een aantal keer maand een melding dat er een SALE is. 

Koopt u goud in de sale, dan betekent dit dat u goud net boven spotprijs koopt! Dat is de scherpste prijs in Europa.

Maak nu een account aan om op de hoogte te blijven van onze sale.

Te allen tijde beschikking over uw geld dankzij de terugkoopgarantie

Investeren in goud is een slimme manier om altijd ‘spaargeld’ achter de hand te hebben. Als u uw geld tot uw beschikking wilt hebben, kunt u uw gekochte goud in enkele klikken weer terugverkopen aan Doijer & Kalff dankzij de terugkoopgarantie tegen de beste terugkoopprijs in de markt.

Ook kunt u beslissen om een deel te verkopen. Stel u hebt een baar van 100 gram gekocht dan kunt u beslissen om bijvoorbeeld 20 gram te verkopen. Wij regelen deze mutatie voor u in de kluis en storten de opbrengst van de verkoop op uw rekening.

Investeren in goud: een voorbeeld

Wij laten u graag zien hoe een van onze klanten investeert in goud.

Deze klant kocht zijn eerste goud in 2009. De opzet van de klant is om elke maand wat goud bij te kopen. In tijden dat de koers daalt middelt hij de gemiddelde inkoopprijs naar beneden. Wanneer de goudprijs hoger staat koopt hij ook bij.

Hij heeft op deze manier niet te maken met inflatie of met de lage spaarrente, maar zet in op goud. De waarde van een goudbaar is in de afgelopen 15 jaar ruim 9% gemiddeld per jaar is gestegen.

Inmiddels is de positie flink gegroeid door koersstijging en door de maandelijkse uitbreiding van de positie. De klant heeft een winst van ruim 80%.

Wanneer er meer accounthouders goud verkopen dan kopen, dan hebben we voorraad over. Deze voorraad bieden we aan met een fikse korting in de SALE.

Wanneer er meer dan 500 gram goud beschikbaar is dan ontvangen de accounthouders automatisch een mail.

Wanneer er minder beschikbaar is dan wordt deze wel in de SALE aangeboden maar wordt er geen mail gestuurd.

Gemiddeld hebben we 3 keer per maand een SALE in goud. Voor zilver komt dat iets minder vaak voor. Hier bieden we overigens wel 2 keer maand een korting aan op een zilverbaar.

Onze reguliere verkoopprijs kent een premie van €490 per kg. Deze premie hanteren we voor de productiekosten van de goudbaar, het transport en een stukje marge.

Goud kopen in de SALE is mogelijk tegen een premie van €200 per kg. In de SALE kunt u vanaf 10 gram goud kopen.

Wanneer u een account hebt dan ontvangt u een mail als er meer dan 500 gram goud beschikbaar is in de SALE. U kunt dan zeer snel en gemakkelijk goud kopen tegen de scherpste prijs van Europa.

Nee er is geen verschil in opslag. Alleen is de premie bij aankoop lager. De rest blijft hetzelfde.

Uw goud wordt onder uw naam opgeslagen in een van de beste kluizen ter wereld.

De opslagkosten zijn hetzelfde als u regulier goud zou kopen.

De opslagkosten in het Trade Account voor goud zijn 0,15% over de vervangingswaarde per kwartaal. De minimale opslagfee is slechts €14,95 per kwartaal. Pas als u meer dan €10.000 aan goud bij ons hebt opgeslagen, wordt de opslagfee dus hoger.

Nee, het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

In de SALE kunt u goud aanschaffen vanaf 10 gram. De enige beperking die er is, is de beschikbare voorraad. In de SALE geldt op=op.

Goudbaren zijn veel scherper geprijsd dan gouden munten. In de SALE koopt u goud tegen de beste prijzen in Europa.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

De verkoop van uw goud blijft hetzelfde wanneer u in de SALE een goudbaar hebt gekocht.

Doijer & Kalff biedt u terugkoopgarantie over al uw posities. Dat betekent dat u op elk gewenst moment uw goudbaren aan ons terug kunt verkopen voor 1% onder spotprijs.

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!