Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Goud inkoop Utrecht

Goud inkoop Utrecht

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()
1 uur
Euro (€)
Gram (g)
Goud
 

Wanneer u gouden munten of goudbaren heeft die u wilt verkopen of zelfs wanneer u sloopgoud wilt verkopen, kunt u hiervoor terecht bij Doijer & Kalff. Of het nu gaat om gouden munten, zoals de Krugerrand of Maple Leaf die u heeft gekocht als belegging of (antieke) gouden munten met een verzamelwaarde, wij kopen ze van u in tegen de beste prijs.

 

Beste adres voor goud inkoop Utrecht

Voor het verkopen van goud in Utrecht kunt u het beste terecht bij Doijer & Kalff. Bij Doijer & Kalff volgen wij altijd de meest actuele goudkoersen. Hierdoor krijgt u de beste prijs voor uw goud. Deze koersen vindt u terug op onze website en zijn real time te volgen. Zo kunt u zelf beslissen wat voor u het juiste moment is om uw goud te verkopen. Wanneer u bijvoorbeeld een grotere collectie gouden munten heeft, kunt u er altijd voor kiezen om een deel van de munten nu te verkopen en een deel later. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord met informatie en advies.

 

Waarom u terecht kunt bij goud inkoop Utrecht?

Goud inkopen gaat bij Doijer & Kalff op een veilige en transparante manier. De goudprijs die u krijgt voor uw munten of baren is altijd gebaseerd op de actuele goudkoers. Of het nu gaat om gouden munten, goudbaren of sloopgoud, u krijgt bij ons altijd de beste prijs voor uw goud. Doijer & Kalff is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van goud en andere edelmetalen. De gouden munten en baren die u wilt verkopen zullen met expertise bekeken worden, waarna wij u een passend bod doen.

 

Waarom wilt u een actuele goudprijs?

Wanneer u goud wilt aankopen of verkopen, is het goed om de meest actuele goudprijs te weten. Op onze website vindt u ook de historische goudprijzen. Zo kunt u de actuele goudprijs in een historisch kader plaatsen en zien hoe de goudkoers zich gedraagt ten opzichte van voorgaande jaren. U kunt zo zelf bepalen wat een goed moment is om goud te kopen of te verkopen.