Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Goud inkoop Rotterdam

Goud inkoop Rotterdam

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

U heeft gouden munten of goudbaren en wilt deze verkopen. Waar kunt u dan het beste naartoe? Bij Doijer & Kalff in Rotterdam kunt u terecht voor de inkoop van goud. Wij kopen zowel gouden munten in die gekocht zijn als belegging, als gouden munten met een verzamelwaarde. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van goudbaren.

 

Is het nu tijd voor goud inkoop Rotterdam?

Bij Doijer & Kalff kopen we goud in tegen de meest actuele goudkoersen. Op deze manier kunt u ook zelf in de gaten houden wanneer het de beste tijd is om uw goud te verkopen. De actuele koersen kunt u vinden op onze website. Goud is een goede manier van investeren, omdat de waarde blijvend is. U heeft het goud in eigen beheer en kan dus zelf beslissen wanneer uw goud verkoopt. Heeft u bijvoorbeeld gouden munten dan is het eenvoudig om een gedeelte te verkopen en een gedeelte te bewaren en te verkopen op een ander moment.

 

Veilig goud inkopen in Rotterdam

Doijer & Kalff koopt goud in op een transparante en veilige manier. De prijs die u krijgt voor uw goud is gebaseerd op de actuele goudkoers. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u de beste prijs krijgt voor uw goud of het nu gaat om munten, sloop of goudbaren. Doijer & Kalff is specialist op het gebied van inkoop en verkoop van edelmetaal. U kunt er dus vanuit gaan dat uw gouden munten of goudbaren met expertise worden bekeken en wij u een passend bod kunnen doen.

 

Hoe werkt goud inkoop Rotterdam?

Wanneer u goud wilt verkopen in Rotterdam kunt u een afspraak maken op het kantoor van Doijer & Kalff. Dit kunt u doen door te bellen naar 010 254 00 80 of u kunt een e-mail sturen naar inkoop@doijerkalff.nl. We kunnen dan met u bespreken wat u precies wilt verkopen en welke prijs wij u kunnen bieden voor uw gouden munten, goudbaren of sloopgoud.

 

Bij wie kan ik terecht voor goud inkoop Rotterdam?

Voor goud inkoop in Rotterdam kunt u terecht bij Doijer & Kalff. Ons kantoor vindt u op Molstraat 1, 3011 TA in Rotterdam. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken door een e-mail te sturen naar inkoop@doijerkalff.nl of te bellen naar 010 254 00 80.