Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Goud inkoop Amsterdam

Goud inkoop Amsterdam

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Steeds meer mensen kiezen voor investeren in goud. Investeren in goud wordt gezien als een goede keuze, omdat het u veel geld op kan leveren en goud nooit haar waarde verliest. Het is mogelijk om in goud te investeren door de aankoop van gouden munten of goudbaren. Het verzamelen van munten kan behalve een goede investering ook een mooie persoonlijke collectie opleveren. Wilt u uw gouden munten of goudbaren op een gegeven moment weer verkopen? Dan kunt u bij Doijer & Kalff in Amsterdam terecht voor de inkoop van goud. Ook kunt u bij ons terecht voor de inkoop van sloopgoud.

 

Hoe werkt goud inkoop Amsterdam?

U kunt voor de inkoop van goud in Amsterdam terecht bij het kantoor van Doijer & Kalff. Voordat u langskomt op kantoor is het handig als u eerst een afspraak maakt. Zo kunnen wij u zeker goed van dienst zijn. Voor het maken van een afspraak of informatie en advies kunt u ons bellen op 010 254 00 80 of een e-mail sturen naar inkoop@doijerkalff.nl. We kunnen dan met u bespreken wat u precies wilt verkopen en welke prijs wij eventueel kunnen bieden.

 

Voor wie is er goud inkoop Amsterdam?

Iedereen die goud wil verkopen in de regio Amsterdam kan daarvoor terecht bij Doijer & Kalff. Bij ons kunt u gouden munten en goudbaren verkopen op een veilige en transparante manier. Of het nu gaat om kleine of grotere hoeveelheden, bij Doijer & Kalff kunt u altijd terecht voor de inkoop van goud.

 

Goud inkoop Amsterdam: altijd de beste prijs

Doijer & Kalff biedt u altijd de beste prijs voor uw gouden munten en goudbaren. De prijs is uiteraard gebaseerd op de actuele goudkoers die wij nauwlettend in de gaten houden. Op deze manier weet u meteen hoeveel u ontvangt voor uw goud. De inkoop van goud gebeurt bij ons altijd op een transparante en veilige wijze.

 

Maak nu een afspraak voor goud inkoop Amsterdam

Wanneer u langs wilt komen om de verkoop van uw gouden munten of goudbaren te bespreken, kunt u hiervoor een afspraak maken via telefoon of e-mail. Ons kantoor zit in Amsterdam op de Vijzelstraat 68-80 (ingang Kerkstraat), 1017 HL Amsterdam.