Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Financiële diensten

Financiële diensten

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Doijer & Kalff biedt verschillende financiële diensten aan naast de in- en verkoop van edelmetalen. Op deze pagina kunt u hier meer over lezen. Doijer & Kalff is gespecialiseerd in de verschillende mogelijkheden voor het investeren in edelmetalen. Zo is er altijd een investeringsmogelijkheid die bij u past. Elders op de site vindt u meer informatie per dienst.

 

Welke financiële diensten zijn er?

Banken verlenen financiële diensten aan hun klanten. Welke dit zijn, kan verschillen. Meestal gaat het om betaalrekeningen, spaarrekeningen en beleggingsrekeningen, maar ook om verzekeringen, leningen en de in- en verkoop van vreemde valuta. Dit zijn de financiële diensten die door de meeste banken worden aangeboden. Doijer & Kalff onderscheidt zich hiervan door andere financiële diensten aan te bieden.

 

Doijer & Kalff

Bij Doijer & Kalff is het mogelijk om eenvoudig te investeren in edelmetaal. Wij bieden diverse mogelijkheden om dit te doen. Ook bieden we verschillende soorten edelmetaal aan, namelijk goud, zilver, palladium en platina. Het is mogelijk om fysiek edelmetaal te kopen, maar ook om een spaarrekening of beleggingsrekening te openen voor edelmetaal. Elke vorm van investeren heeft zijn eigen voordelen. Meer informatie vindt u op de webpagina van het desbetreffende product. Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt dit doen via het contactformulier op de website, maar ook telefonisch via 010 254 00 80.

 

Financiële diensten van Doijer & Kalff

De financiële diensten die aangeboden worden door Doijer & Kalff zijn anders dan die van de meeste banken. Doijer & Kalff richt zich namelijk op het investeren in verscheidene edelmetalen. Wij bieden u de volgende financiële diensten aan:

  • Beleggingsobjecten
  • Goudrekening
  • Zilverrekening
  • Spaarrekening goud
  • Spaarrekening zilver
  • Fysiek goud en zilver

 

Voordelen van de financiële diensten van Doijer & Kalff

Investeren in edelmetaal kan bij Doijer & Kalff al vanaf kleine bedragen. Hierbij kunt u denken aan het kopen van munten van bijvoorbeeld goud of zilver. Ook kunt u een spaarrekening voor goud of zilver openen. Met deze methoden kunt u beginnen met een klein bedrag dat langzaam uit kan groeien. Wanneer u een grotere investering wilt doen, kunt u investeren in bijvoorbeeld goudbaren, palladium of platina. Ook kunt u een beleggingsrekening openen voor edelmetalen. Wij bespreken graag met u wat het beste bij uw situatie past. Wij staan u graag te woord wanneer u contact met ons opneemt via telefoon of het contactformulier.