Edelmetalen kopen bij Doijer & Kalff

Edelmetalen kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van edelmetaal? Op deze pagina geven we u hier informatie over. Zo komt het verschil tussen goud en zilver naar voren en het rendement voor beide edelmetalen.

edelmetalen kopen in online account

Waarom edelmetalen kopen?

Veel ondernemers en particulieren kopen edelmetaal ter bescherming van hun vermogen. Goud en zilver kunnen niet worden bijgedrukt zoals dat bij papiergeld wel het geval is. De mijnproductie daalt en de vraag groeit. Edelmetaal heeft het tij mee.

Voor wie is het geschikt?

Iedereen die zijn geld wil beschermen tegen inflatie kan bij Doijer & Kalff terecht. Wij bedienen u graag met de aankoop, het beheer en de verkoop van edelmetaal in de toekomst.

Edelmetalen voor uw pensioenplanning

Met een account bij Doijer & Kalff kunt u zeer gemakkelijk periodiek edelmetalen kopen. Hierdoor bouwt u extra vermogen op. Ideaal als pensioenvoorziening of een aanvulling op uw pensioen.

Vermogensopbouw in de vorm van edelmetaal

Vermogensopbouw kan zeer goed door edelmetalen te kopen. Juist de combinatie van goud en zilver kan een goed evenwicht bieden.

U kunt uw edelmetaal ook weer stapsgewijs verkopen. Bijvoorbeeld door elke maand iets te verkopen.

Edelmetalen als diversificatie van uw kapitaal

Steeds meer mensen kiezen voor het kopen van edelmetaal. Ter diversificatie van hun vermogen. De meeste mensen bezitten vastgoed. Goud en zilver kan een sterke aanvulling zijn.

Start nu met het kopen van edelmetalen bij Doijer & Kalff

Om edelmetalen te kunnen kopen hebt u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Dit is zeer gemakkelijk en snel!

U ontvangt elk jaar een jaaropgave waarmee uw accountant direct aan de slag kan.

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen

Account aanmaken
edelmetalen kopen

De voordelen van edelmetalen kopen bij Doijer & Kalff

Wij bieden u de combinatie van het bezit van fysiek edelmetaal met het gemak van het online account.

Fysiek edelmetaal

Met het online account koopt u tegen de scherpste premie fysiek goud en zilver. U hoeft niet met goud over straat en u kunt met een veilig gevoel op vakantie. Uw edelmetaal ligt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld.

Zo eenvoudig is edelmetalen kopen

Wanneer u een account hebt dan koopt u goud in eenheden van 10 gram. Zilver koopt u in eenheden van een kilogram. Een order is binnen enkele minuten volledig uitgevoerd. Wij kopen het edelmetaal direct in.

 

Terugkoopgarantie voor uw edelmetaal

Mocht u willen verkopen dan voert u een verkooporder uit. U ontvangt 99% van de goudprijs en 96% van de zilverprijs wanneer u verkoopt. Dit is de beste prijs in de markt. Wij bieden 100% terugkoopgarantie.

Edelmetaal verliest haar intrinsieke waarde niet. De laatste jaren hebben goud en zilver een rendement opgeleverd van ruim 9% gemiddeld per jaar. Er is al jaren een zichtbare trend gaande waarbij uw geld minder waard wordt door inflatie, terwijl edelmetaal in waarde blijft stijgen. Dat wil niet zeggen dat een belegging in edelmetalen niet kan dalen. Investeren in edelmetalen kent zeker ook risico’s. Goud en zilver kunnen hard in prijs dalen. U dient zelf na te gaan of het kopen van edelmetaal als belegging bij uw risicoprofiel past. Rendement uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Het kopen van edelmetaal wordt vaak gekozen als alternatief op spaargeld, aandelen of obligaties. Waardebehoud, bescherming tegen inflatie en verdubbeling van het aantal euro’s zijn veel gehoorde redenen bij onze klanten.

U maakt eerst een account aan en hierna krijgt u toegang tot ons systeem. U selecteert het edelmetaal dat u wilt kopen en u rekent af. Wij regelen de rest voor u.

Edelmetalen kopen is eenvoudig en betrouwbaar. U maakt een account aan, verifieert het account via e-mail en kunt direct aankooporders in uw persoonlijke omgeving invoeren. Het edelmetaal wordt onder uw naam in de kluis opgeslagen.

Uw baren worden zeer veilig en verzekerd opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld. Elke positie wordt apart op naam opgeslagen. Hierdoor is de zogenaamde aanwijsbaarheid 100%.

De opslagkosten zijn 0,6% per jaar voor goud en 0,8% voor zilver. Facturatie vindt plaatst per kwartaal. Daarbij hanteren we een minimale opslagfee van €14,95 per kwartaal ofwel €59,80 per jaar. Hiervoor kunt u voor €10.000 aan goud of €7500 zilver (of een combinatie hiervan) opslaan.

Het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

Beleggen in goud is mogelijk in eenheden van 10 gram goud en 1 kg zilver. Wij hanteren dus geen minimaal bedrag.

Investeren in edelmetaal kan het beste door baren te kopen. U ontvangt dan het meeste edelmetaal voor uw geld.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

Vanuit het dashboard van uw online account kunt u zeer gemakkelijk goud en zilver verkopen. Wij storten de opbrengst van de verkoop op uw rekening en regelen de mutatie in de kluis.

Veelgestelde vragen over edelmetaal kopen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice