Doijer&Kalff heeft een nieuw platform ontwikkeld als alternatief voor de webshop. Kijk direct op www.thebullionhouse.nl

Edelmetaal op rekening

Edelmetaal op rekening

  • Goud ()
  • Zilver ()
  • Palladium ()
  • Platinum ()

Bij Doijer & Kalff kunt u eenvoudig een rekening openen. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het openen van een edelmetaal rekening. De balans op de edelmetaal rekening wordt bijgehouden in de valuta van het desbetreffende edelmetaal (goud, zilver, platina of palladium) en wordt berekend in ounces (één ounce is 31,10 gram). Een edelmetaal rekening is vooral geschikt voor investeerders die regelmatig edelmetalen willen kopen en verkopen.

 

Deze rekening biedt de mogelijkheid om saldi over te dragen naar edelmetaal rekeningen binnen Doijer & Kalff, maar ook naar andere banken. Uw saldi kunnen op elk gewenst moment omgezet worden in fysiek edelmetaal. Hier wordt dan wel een heffing op ingehouden.

 

Past een edelmetaal rekening bij u?

Als u ervoor wilt zorgen dat uw portfolio divers is en graag wilt dat u op elk moment de saldi van uw rekening in kunt zien, dan past de edelmetaal rekening zeker bij u. Ook wanneer u regelmatig edelmetalen koopt of verkoopt is een edelmetaal rekening bij Doijer & Kalff zeer handig. Het is namelijk erg eenvoudig om saldi over te schrijven naar andere rekeningen of deze nu binnen Doijer & Kalff zijn of bij een andere bank.

 

De voordelen

Door een edelmetaal rekening te openen bij Doijer & Kalff kunt u profiteren van een duidelijke investering in de vorm van een bankrekening. Het is mogelijk om op elk gewenst moment uw saldi om te zetten in fysieke edelmetalen. Dit kan voordelig zijn wanneer u graag uw edelmetaal in eigen beheer heeft en het niet snel wil verkopen. Wanneer u juist wel regelmatig edelmetaal koopt en verkoopt, verloopt dit ook zeer eenvoudig via de edelmetaal rekening van Doijer & Kalff.

 

Mogelijke risico’s

De prijzen van edelmetalen zijn onderhevig aan de actuele koers. Hierdoor is het investeren in edelmetalen vooral geschikt voor investeerders die een bepaald risico kunnen lopen en dit ook durven te nemen. Op onze website vindt u altijd de meest actuele koersen. Hierdoor kunt u zich goed oriënteren en bepalen wat een goed moment is om in te stappen. Ook vindt u op onze website meer informatie over de mogelijke risico’s van beleggen.