AFM Vergunning
Goudprijs: 48,05 per gram 0.11%
Zilverprijs: 701,11 per kilo 0.0042%

De Nederlandse Kluis

Uw waardevolle spullen veilig opslaan in een bankkluis? Ons zusterbedrijf De Nederlandse Kluis (DNK) is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. De Nederlandse Kluis heeft vestigingen door heel Nederland waardoor er altijd een vestiging bij u in de buurt is.

Veiligste kluizen van Nederland

Alle De Nederlandse Kluis vestigingen zijn gesitueerd in voormalige bankgebouwen. De kluizen in deze bankgebouwen zijn de veiligste plek voor uw waardevolle spullen. De kluismuren zijn 1 meter dik voorzien van een stalen bewapening. Daaromheen staat een sluis met muren van opnieuw 1 meter dik. Ook worden de kluizen beveiligd met high-end beveiligingstechnologie.

Al onze medewerkers zijn gescreend op betrouwbaarheid en zorgvuldig opgeleid om uw privacy te waarborgen. Daarnaast zijn het allen vakbekwame medewerkers die gespecialiseerd zijn in het werken in een kluis. Veiligheid en een correcte dienstverlening staan voorop!

Kluis huren?

Vandaag nog uw waardevolle spullen veilig opslaan in uw eigen kluis? Huur dan snel een kluis bij De Nederlandse Kluis. Zij bieden kluizen aan in verschillende formaten voor uw kostbaarheden. Het kan bijvoorbeeld gaan om belangrijke papieren, sieraden, goudbaren, kunststukken of edelmetaal. De kluizen zijn strikt persoonlijk en bevinden zich in een grotere en zwaar beveiligde kluisruimte. De kluizen zijn persoonlijk, maar het is ook mogelijk om een kluis te huren samen met een partner of iemand te machtigen.

U huurt al een kluis bij De Nederlandse Kluis vanaf € 9,95 per maand.

Ga naar de website van De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis

Goud en zilver opslaan?

Wilt u een kluis huren voor de opslag van goud en of zilver? Open dan bij Doijer & Kalff een account en koop goud– en zilverbaren tegen de scherpste prijzen van Nederland in combinatie met beveiligde opslag. Tevens is het mogelijk oude goudbaren die eventueel al heeft in te brengen in het account.

Wanneer u een kluis wilt huren voor de opslag van edelmetalen neem dan contact op met Doijer & Kalff. Wij zijn bereikbaar op 010 – 254 0080. U kunt ook een mail sturen via het contactformulier.