Beleggen in edelmetalen bij Doijer & Kalff

Beleggen in edelmetalen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in edelmetalen? Lees hier meer over waarom onze klanten edelmetaal kopen, het rendement van beleggen in edelmetalen, de voordelen, de nadelen en hoe u het makkelijkst kunt beleggen in edelmetalen.

beleggen in edelmetalen

Waarom beleggen in edelmetalen?

Beleggen in edelmetalen heeft de laatste jaren een uitstekend rendement opgeleverd. Zowel goud als zilver zijn in de laatste 20 jaar met meer dan 9% gemiddeld per jaar gestegen.

Is beleggen in edelmetalen verstandig?

Onze klanten zijn particulieren en ondernemers die edelmetaal kopen om hun koopkracht te beschermen. De reële rente (rente min inflatie) is al meer dan 5 jaar negatief waardoor geld steeds minder waard wordt. En de inflatie is aan het versnellen.

Edelmetalen voor uw pensioenplanning

Met een account bij Doijer & Kalff kunt u zeer gemakkelijk periodiek edelmetalen kopen. Hierdoor bouwt u extra vermogen op. Ideaal als pensioenvoorziening of een aanvulling op uw pensioen.

Vermogensopbouw via edelmetalen

Het opbouwen van vermogen kan uitstekend door edelmetalen te kopen. Goud en zilver kan niet worden bijgedrukt zoals dat bij de euro en de Amerikaanse dollar wel het geval is.

Edelmetalen als diversificatie

Steeds meer mensen kiezen voor edelmetaal. Ter diversificatie van de aandelenportefeuille, als alternatief voor sparen en als antwoord op een mogelijke financiële crisis.

Start nu met beleggen in edelmetalen bij Doijer & Kalff

Om te kunnen investeren in edelmetalen hebt u een account bij Doijer & Kalff nodig.

Dit is zeer gemakkelijk en snel!

U ontvangt elk jaar een jaaropgave waarmee uw accountant direct aan de slag kan.

Nog geen account? Maak nu een gratis account aan en start met beleggen in edelmetalen.

Account aanmaken
beleggen in edelmetalen online

De voordelen van beleggen in edelmetalen bij Doijer & Kalff

Wij bieden u de combinatie van het bezit van fysiek edelmetaal met het gemak van het online account.

Beleggen in fysiek edelmetaal

Met het online account koopt u tegen de scherpste premie fysiek goud en zilver. U hoeft niet met goud over straat en u kunt met een veilig gevoel op vakantie. Uw edelmetaal ligt opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld.

Zo eenvoudig is beleggen in edelmetalen

Wanneer u een account hebt dan koopt u goud in eenheden van 10 gram. Zilver koopt u in eenheden van een kilogram. Een order is binnen enkele minuten volledig uitgevoerd. Wij kopen het edelmetaal direct in.

 

Terugkoopgarantie voor uw edelmetaal

Mocht u willen verkopen dan voert u een verkooporder uit. U ontvangt 99% van de goudprijs en 96% van de zilverprijs wanneer u verkoopt. Dit is de beste prijs in de markt. Wij bieden 100% terugkoopgarantie.

Edelmetaal verliest haar intrinsieke waarde niet en hebben de laatste jaren een rendement opgeleverd van ruim 9% gemiddeld per jaar. Er is al jaren een zichtbare trend gaande waarbij uw geld minder waard wordt door inflatie, terwijl edelmetaal in waarde blijft stijgen. Dat wil niet zeggen dat een belegging in edelmetalen niet kan dalen. Investeren in edelmetalen kent zeker ook risico’s. Goud en zilver kunnen hard in prijs dalen. U dient zelf na te gaan of een investering in edelmetaal bij uw risicoprofiel past. Rendement uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Beleggen in edelmetalen wordt vaak gekozen als alternatief op spaargeld, aandelen of obligaties. Waardebehoud, bescherming tegen inflatie en verdubbeling van het aantal euro’s zijn veel gehoorde redenen bij onze klanten.

Jazeker. U kunt via deze website een account aanmaken al beleggen in goud vanaf 10 gram. Zilver wordt verkocht per kg. Veel van onze klanten kiezen ervoor om maandelijks edelmetaal te kopen. Ons systeem is hier zeer geschikt voor.

Beleggen in edelmetaal is bij Doijer & Kalff is eenvoudig en betrouwbaar. U maakt een account aan, verifieert het account via e-mail en kunt direct aankooporders in uw persoonlijke omgeving invoeren. Het edelmetaal wordt onder uw naam in de kluis opgeslagen.

Uw baren worden zeer veilig en verzekerd opgeslagen in een van de best beveiligde kluizen ter wereld. Elke positie wordt apart op naam opgeslagen. Hierdoor is de zogenaamde aanwijsbaarheid 100%.

De opslagkosten zijn 0,6% per jaar voor goud en 0,8% voor zilver. Facturatie vindt plaatst per kwartaal. Daarbij hanteren we een minimale opslagfee van €14,95 per kwartaal ofwel €59,80 per jaar. Hiervoor kunt u voor €10.000 aan goud of €7500 zilver (of een combinatie hiervan) opslaan.

Het hebben van een account is kosteloos en er wordt u niets in rekening gebracht als u geen posities in bezit hebt.

Beleggen in edelmetaal is mogelijk in eenheden van 10 gram goud en 1 kg zilver. Wij hanteren dus geen minimaal bedrag.

Investeren in edelmetaal kan het beste door baren te kopen. U ontvangt dan het meeste edelmetaal voor uw geld.

U kunt bij ons betalen door middel van iDeal, Bancontact en bankoverschrijving.

Vanuit het dashboard van uw online account kunt u zeer gemakkelijk goud en zilver verkopen. Wij storten de opbrengst van de verkoop op uw rekening.

Veelgestelde vragen over beleggen in edelmetalen

Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

Open account Mijn D&K Klantenservice